‘Mijn ouders zeiden dat ik slecht ben, een duivelskind. Er zou nooit iemand van mij houden. Ik geloofde het, want als je je ouders niet kunt vertrouwen, wie dan wel?’

Als Angel ouder wordt, krijgt ze steeds vaker nachtmerries over wat er vroeger thuis gebeurde. Politieagenten helpen haar als ze haar geregeld radeloos en verward op straat vinden. Sommige buren denken dat ze een crimineel is, anders staat er toch niet zo vaak een politieauto voor de deur? De hulpverleners kijken machteloos toe.

Wanneer er eindelijk een hulpverlener verschijnt die haar werkelijk wil helpen, keert de vechtlust in haar terug. Ze doet opeens dingen waar ze heel bang voor was. Lukt het Angel om haar zelfvertrouwen terug te vinden?

Met een voorwoord van Karin Bloemen.
Te veel kinderen en vrouwen worden misbruikt en mishandeld. Met de hashtag #IkZwijgNietMeer hopen de schrijfsters zo veel mogelijk mensen te inspireren om het zwijgen te doorbreken.

 

Het boek is verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels. Een gesigneerd exemplaar voor 21 euro inclusief de verzendkosten, bestel hier.