Hoe schrijf je een bestseller?

De meest gemaakte fouten en 101 tips om die te vermijden

Maria Genova heeft verschillende bestsellers op haar naam staan, onder andere Het Duivelskind (11e druk) en Komt een vrouw bij de h@cker (12e druk). Ze geeft al jaren schrijfworkshops aan beginnende schrijvers. Als schrijfcoach en redacteur ziet ze zo veel fouten in manuscripten dat ze dit boek gemakkelijk 1000 fouten die je niet moet maken om een bestseller te schrijven kon noemen.
Hoe schrijf je een bestseller? gaat over de blunders van bekende schrijvers en de geheime trucs die auteurs toepassen om lezers tot diep in de nacht te laten doorlezen. Wat zijn de meest gemaakte beginnersfouten, hoe vind je een uitgever, hoe zorg je ervoor dat je boek in de media komt en hoe bereik je een breed lezerspubliek? Dit zijn slechts enkele van de tientallen vragen die beantwoord worden.

‘Heel helder geschreven, met aansprekende voorbeelden en ik moest er soms ook om lachen.’ (Geertje Paaij, ervaren schrijfster)

‘Het is een leuk, afwisselend en vooral nuttig boek.’ (Fleur, beginnend schrijfster)

Als je dit boek cadeau geeft, geef je ook een gratis schrijfworkshop cadeau, want in het boek vind je een voucher voor een gratis schrijfworkshop.

bolcom BrunaLibris

https://www.facebook.com/maria.genova.169/videos/10208810848423104/