Wil je je digitale kennis testen? Vraag de gratis cyberquiz aan via een berichtje. Je hoeft geen gegevens in te vullen en je wordt niet gebeld door vervelende verkopers. Het doel van de quiz is dat we met z’n allen slimmer worden dan de cybercriminelen. Want vorig jaar waren er zo’n 3 miljoen Nederlandse slachtoffers van hackers en online oplichters.
Ook de schade bij bedrijven en organisaties neemt explosief toe. Tijd om op een simpele manier je kennis te vergroten. Geef even aan welke cyberquiz je wilt ontvangen. Er zijn versies voor mensen die werken in de zorgsector, bij de overheid, bij een klein bedrijf (MKB), in het onderwijs, bij een verzekeraar, bij een groot bedrijf, etc.
Momenteel ben ik met aanvullende tests per thema bezig en ze zien er zo uit: 7 vragen over phishingmails, 7 vragen over wachtwoorden, 7 vragen over datalekken, 7 vragen over hackers, 7 vragen over integriteit, 7 vragen over identiteitsfraude, 7 vragen over social media, etc. Dus mocht je na de enige echte cyberquiz warme belangstelling hebben voor een thema: mail me.