Vrouwen die mannen geloven is een spannend boek over de wereld van de jetset en de Russische maffia, maar het gaat ook over schrijnende contrasten, over de gigantische kloof tussen arm en rijk en over idealen in een materialistische maatschappij.

Mer heeft alles om gelukkig te zijn. Maar de dagelijkse sleur heeft haar beroofd van haar vroegere dromen en idealen. Ze komt op een punt in haar leven waarbij ze zich afvraagt: ‘Is dit alles?’ Ze verlaat haar man. Haar zoektocht naar geluk leidt naar Moskou. Daar verandert haar leven in een nachtmerrie als ze in aanraking komt met de Russische maffia. Dan pas ziet ze in dat ze het meest waardevolle op het spel heeft gezet.

‘Vrouwen die mannen geloven – Miljonairs, maffia en macht’ is een meeslepende roman over identiteit, hebzucht en ware liefde. Een boek over hoe mensen veranderen als ze de dromen uit hun jeugd verruilen voor materialistische zekerheden. De waarheidsgetrouwe achtergrond van de wereld van de Russische miljonairs maakt het verhaal intrigerend en heel actueel.

ISBN 978 90 5429 307 1, 192 pagina’s, uitgeverij Conserve , €14,95

Een gesigneerd exemplaar voor de winkelprijs van 15 euro bestellen? Dat kan hier. Portokosten gratis. Het boek is verkrijgbaar in alle boekhandels en ook op

(hier zijn alle ebooks te vinden)

Bestel "Vrouwen die Mannen Geloven op bol.com

 

Boektrailer: Vrouwen die mannen geloven