WHAT THE H@CK

Spannend verhaal met belangrijk actueel thema.

Als André op school komt, wil opeens niemand meer met hem praten. Hij begrijpt er niets van. Zelfs de leuke Sanne negeert hem volledig. André ontdekt wat er aan de hand is: ene DarkHacker13 heeft zijn mobiel overgenomen en verstuurt namens hem vervelende berichten. Hij weet ook wat de hacker wil. Kan hij dat blijven weigeren? En hoever durft André te gaan in zijn strijd tegen deze geheimzinnige cybercrimineel?

Ben jij zelf goed beschermd tegen hackers? Check de tips van André en ontdek wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat hackers zoals DarkHacker13 geen kans maken.

Wil je de game spelen gebaseerd op het boek? Ga ook de strijd aan tegen de DarkHackers en speel (gratis) de game op www.joinhackshield.nl

 

Zie het filmpje ‘Wat gebeurt er in het boek en in de game?’ https://www.youtube.com/watch?v=wEE_k03Hwxg&feature=youtu.be

 

Het boek is te bestellen voor 12,99 euro op

 
 

Wil je liever een gesigneerd exemplaar? Stuur dan een berichtje. 

 

 

Maria Genova is één van de meest gevraagde sprekers. Ze geeft veel presentaties over privacy en cybercrime. Eerder schreef ze onder meer het boek Sexy selfies (over sexting en internetpesten) en de bestseller Komt een vrouw bij de H@cker (over hackers en identiteitsfraude). 

 

Test je digitale kennis met een korte cyberquiz. Deze quiz won de Junior Icarus Prijs 2019. Ga naar
www.whatthehackonline.nl en beantwoord de 7 vragen. 

 

 

 

Maria Genova vertelt in het programma Koffietijd/ 5 uur show over haar nieuwe boek ‘What the h@ck!’, waarom cybercrime zo explosief toeneemt en hoe ze zo veel mogelijk mensen probeert te behoeden dat ze slachtoffer worden van online criminaliteit en fraude.
Bekijk de uitzending:

 

 
 
 
 
 

 

Maria Genova vertelt op Radio Noord-Holland wat de meeste jongeren en hun ouders online verkeerd doen, waarom ze simpel te hacken zijn en wat je kunt doen om te voorkomen dat je het volgende slachtoffer wordt. Vorig jaar zijn meer dan 3 miljoen Nederlanders slachtoffer geworden van cybercrime en online oplichting.
Bekijk de uitzending: